Bewolkt9.3 ℃

Wijnhuis Meerwijck in Beverwijk

Bezoekadres:

Wijnhuis Meerwijck

Meerstraat 96
1941JD Beverwijk
0251-274676
meerwijck1966@tele2.nl
http://www.slijterijmeerwijck.nl/

Wijnhuis & Slijterij Meerwijck

is een speciaalzaak met een zeer breed en diep assortiment dranken. Onze klantenkring bestaat uit zowel zakelijke als particuliere klanten, met en zonder kennis uit de wereld van de wijnen.

De wijnen zijn afkomstig uit alle werelddelen, variërend van 4 tot 700 euro. Al onze wijnen zijn door ons persoonlijk voorgeproefd op smaak en kwaliteit. Hierdoor zijn wij van mening dat wij een goede prijs- kwaliteits verhouding kunnen bieden in onze wijnwinkel. Onze winkel is een paradijs waar zowel de kenner als de leek, die op zoek is naar een goede en lekkere wijn kan slagen.

Ook zijn wij zeer trots op ons assortiment Port, Champagne en vele soorten gedestilleerde dranken. Uiteraard verkopen wij diverse soorten bier van Nederlandse en buitenlandse brouwerijen. Met dit uitgebreide assortiment behoren wij tot de grootste leveranciers in de IJmond.

Tevens organiseren wij wekelijks wijn- en whisky-avonden. De avonden zijn ook als een privé gelegenheid te organiseren. Voor alle mogelijkheden verwijs ik u naar onze link workshops. Heeft u een drinkgelegenheid thuis? Dan kunnen wij voor u de benodigde spullen leveren. Waaronder verhuur van biertaps, tafels en dergelijke of zelfs een geheel verzorgde avond.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Onze winkel is gelegen aan het Meerplein in Beverwijk. Makkelijk bereikbaar en met een ruime parkeerplaats voor de deur.

Foto's van Wijnhuis Meerwijck

Wijnhuis Meerwijck image 1
Wijnhuis Meerwijck image 2
Wijnhuis Meerwijck image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wijnhuis Meerwijck. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map