De visie van Woodstockvloeren is het leveren van goed maatwerk en ook advies voor iedere vloer. Geen verbouwing en of renovatie is hetzelfde en iedere klant heeft andere wensen en verwachtingen, voor de opdrachtgever geven wij een advies op maat.

Vanuit een goed deskundige visie zullen wij eerst een advies gesprek met u voeren om uw wensen en ideeën te vertalen in een offerte op maat voor u gemaakt. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u ontzorgen tijdens het hele traject van het proces, van voorbereiding tot en met de oplevering. Of het nu gaat om een totaal renovatie van de vloer door middel van schuimbeton of dat het gaat om

Bouwkundig adviesbureau
Woodstock Bouwadvies heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren en verbouwen van vooral bestaande panden in de regio Amsterdam, Hoorn, Schagen, Haarlem, Purmerend en Alkmaar. Het advies van nieuwe vloeren waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kruipruimte is ons op het lijf geschreven.

Kleurinspiratie voor iedere vloer
Wanneer je aan een nieuwe betonvloer denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een vloer in een grijze tint. Dat is ook de meest gekozen kleur voor een betonvloer. Maar wat veel mensen niet weten, is dat een Woodstock vloer nu in iedere kleur verkrijgbaar is.

Maar welke kleur gietvloer past nu het beste bij jouw interieur? Bij Woodstock denken we graag met je mee. Met behulp van verschillende kleurenwaaiers en kleurstalen, voorzien wij jou van een passend (kleur)advies.

Op zoek naar een betonvloer of pvc vloer voor het leven? Gietvloeren en PVC van Woodstockvloeren gaan jaren mee en zijn een ware trend. Ooit waren onze naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie; tegenwoordig zie je ze overal, van kantoor tot woonkamer en van badkamer tot een woon keuken. Niet vreemd wanneer je kijkt naar het resultaat. Mooie, strakke naadloze vloer daar doen we het voor, met moderne industriële meubels of juist de industriële look gecombineerd met vintage items en warme materialen.

Een Polyurethaan (PU) gietvloer is bovendien vloeistofdicht, erg functioneel en de mogelijkheden qua kleuren en patronen zijn bijna eindeloos! Ga jij voor onze betonlook PU gietvloer of zoek je juist een strakke moderne Uni PU gietvloer of durf jij net wat meer out of the box en ga je voor een PU gietvloer ingestrooid met flakes.