NOORDWIJK - De zomer is vol aan de gang en niets is lekkerder dan genieten van het mooie weer. Met een prachtige locatie aan het strand mogen wij Noordwijkers niet klagen en kunnen we binnen no-time de duinen over om te genieten van de zee. Maar om de zomerdagen wat af te wisselen, zijn er genoeg andere leuke plannen. Wat dacht je van een dagje toeren in een bijzondere auto? Leuk voor jezelf, samen met vrienden of als cadeau voor je familie. Met onderstaande tips beleef je een onvergetelijke dag.

Huur eenvoudig een deelauto

De eerste stap is natuurlijk het vinden van zo’n bijzondere auto. Wij hebben dé tip: kijk naar deelauto’s! Heb je al ooit gehoord van het begrip autodelen? Dit houdt in dat particuliere verhuurders hun auto beschikbaar stellen voor verhuur. Als huurder kun je deze eenvoudig boeken. Het voordeel van autodelen is dat het niet alleen beter is voor het milieu, maar dat je ook veel meer keuze hebt uit verschillende soorten auto’s dan bij een traditioneel autoverhuurbedrijf.

Bekend autodeelplatform

Een bekend autodeelplatform in Nederland is SnappCar. Met de vele particuliere verhuurders op het platform kun je werkelijk waar elke auto vinden. En het grootste voordeel? Deze auto’s staan gewoon bij jou in de buurt. Zo kun je eenvoudig een auto huren in Leiden, Noordwijk of andere nabije plaats. Het is hartstikke eenvoudig doordat er veel verhuurders over heel het land verspreid zijn!

Een toffe auto voor een bruiloft, toeren in een cabrio of een busje huren in Leiden voor een verhuisdag: je vindt het allemaal op SnappCar.

Onze favoriete auto’s
Met het grote aanbod deelauto’s is het haast lastig om te kiezen. Maar wij zetten onze favorieten voor een dagje uit op een rij.

Wanneer je wilt genieten van het mooie weer, is een dagje toeren in een cabrio een absolute must. Ben je fan van elektrisch rijden? Kijk dan naar de gave modellen Tesla’s. Ook staat er zelfs een waterstofauto op SnappCar: een auto waarbij waterstof wordt omgezet in energie. Onze ultieme cadeautip is een dagje uit met een van de Oldtimers: ga terug in de tijd en geniet van een dag in een Volkswagen Kever, Citroën DS of Saab 96.

Voor welke auto je dan ook kiest, je hebt gegarandeerd een dag vol plezier!