Onbewolkt18.7 ℃

Elka Vis Haring en Visgroothandel in IJmuiden

Elka Vis Haring en Visgroothandel


Elka Vis vindt u in de haven van IJmuiden. De firma belevert visdetailhandelaren in Noord-Holland. Op locatie zijn er verkoopactiviteiten voor afhalers en particulieren. Een groot en belangrijk voordeel is het dagelijks vers snijden van maatjesharing in allerlei soorten verpakkingen. Elka Vis is erin gespecialiseerd om op maat voor allerlei soorten klanten haring te snijden en te verpakken. Verse vis komt direct van de eigen kotter. Door de jaren heen heeft Elka Vis een betrouwbare en sterke naam opgebouwd. Niet alleen in IJmuiden en omstreken, maar ook verder daarbuiten.

Door het brede kwaliteitspakket en de hoge servicegraad is Elka in staat iedere klant op maat te bedienen. Elka Vis is erop toegespitst om op grote schaal dagvers handschoongemaakte maatjesharing klaar te maken. Vanwege de gunstige ligging, nabij de visafslag in IJmuiden, biedt dit voor veel vishandelaren en andere bedrijven grote voordelen om dagverse visproducten te bestellen en op te halen. Elka Vis levert een totaalpakket aan diepvries, gerookte waren, salades, marinades, bakproducten, etc. Het is op voorraad, of wij bestellen het voor u (minimaal 1 dag van te voren).

Foto's van Elka Vis Haring en Visgroothandel

Elka Vis Haring en Visgroothandel image 1
Elka Vis Haring en Visgroothandel image 2
Elka Vis Haring en Visgroothandel image 3

Zoek een bedrijf in Noordwijk:

Adres
Tweede Havenstraat 9
1976 CE  IJmuiden
Telefoon
0255-514537
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Elka Vis Haring en Visgroothandel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map