Lichte regen4.7 ℃

KDV Jumpertje in Beverwijk

Bezoekadres:

KDV Jumpertje

Laan van Meerestein 12D
1945TA Beverwijk
0251-200972
info@jumpertje.nl
http://www.jumpertje.nl/

Jumpertje

is een nieuw concept kinderdagverblijf. Jumpertje is meer dan een plek waar ouders hun kind om praktische redenen naar toe brengen. Jumpertje is een verlengstuk van thuis, een liefdevolle en stimulerende leefomgeving waar niet alleen kinderen zich prettig en veilig kunnen voelen, maar het gehele gezin.

Jumpertje is onderdeel van Fit4Family en opgericht met dezelfde doelstellingen. Een gezonde balans in voeding, opvoeding & sport. Met extra activiteiten stimuleert Jumpertje de ontwikkeling van u kind zodat deze zich optimaal kan ontplooien in een liefdevolle omgeving.

Een eigen omgeving voor het kind met een op de kinderen aangepaste omgeving waaronder een beweging ruimte, snoezel kamer, kinderkeuken, moestuin en slaapkamertjes. Kortom een compleet pakket dat aansluit op u thuis. Een plek waar wij op verantwoorde wijze aanvulling geven aan uw opvoeding.

Kinderdagverblijf Jumpertje verzorgt tevens buitenschoolse opvang. Met liefde en zorg een eigen plekje voor uw oogappel.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met ons of maak een afspraak voor een bezoek. En beleef Jumpertje met je eigen ogen.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over KDV Jumpertje. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map