Onbewolkt18.7 ℃

PaulCamper GmbH in Berlin

PaulCamper GmbH

PaulCamper behoort tot de grootste private camper-sharing platformen in Europa. Camperliefhebbers, zonder eigen kampeervoertuig, kunnen sinds 2013 via het platform een camper voor de vakantie boeken. Dat garandeert niet alleen onvergetelijke momenten voor de reizigers, ook de bezitters van de campers profiteren van het deelplatform. Door te delen reduceren de stilstand en lopende kosten zich snel.


Faire en transparante prijzen staan garant voor een zorgeloze vakantie van de huurders en aanvullende inkomsten voor de verhuurder. En mocht er toch iets misgaan, dan hebben we ook daarvoor een oplossing: Iedere bij PaulCamper gehuurde camper is volledig verzekerd. Bijvoorbeeld door de automatische verzekering van de Allianz. Dit betekent voor de verhuurder: de eigen basisverzekering loopt tijdens de huurperiode weliswaar gewoon door, maar in geval van schade bij verhuur, wordt onze aanvullende verzekering aangesproken, zodat de no claim bij de eigen basisverzekering in stand blijft. En de huurder kan zonder stress en veilig op weg.

Foto's van PaulCamper GmbH

PaulCamper GmbH image 1
PaulCamper GmbH image 2

Zoek een bedrijf in Noordwijk:

Adres
Landsberger Allee 117
10407  Berlin
Telefoon
0049 30 609 849 721
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over PaulCamper GmbH. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map