Onbewolkt18.7 ℃

The PhoneLab Amsterdam De Pijp in Amsterdam


The PhoneLab Amsterdam De Pijp


Als u één van onze winkels in Amsterdam bezoekt, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om te wachten op uw reparatie onder het genot van een lekker kopje koffie. Maar u kunt er ook een gezellig dagje uit van maken. Er is namelijk genoeg te doen in Amsterdam!

Terwijl uw iPhone, iPad, MacBook, Samsung, telefoon wordt gerepareerd met originele onderdelen tegen een scherpe prijs, kunt u verschillende dingen doen in Amsterdam:

Zo kunt u het Rijksmuseum eens bezoeken. Het Rijksmuseum behoort tot een van grootste musea van Amsterdam en hier is onder andere De Nachtwacht te zien. Ook is er een mooie tuin waar u heerlijk kunt zitten en genieten van uw kopje koffie of thee.

Of neem een rondvaart door de Amsterdamse grachten terwijl uw telefoon of tablet wordt gerepareerd. Amsterdam staat namelijk bekend om zijn prachtige grachten.

Er zijn ook genoeg parken in Amsterdam waar een mooie wandeling gemaakt kan worden terwijl je batterij vervangen wordt in 30 minuten. Bij elk filiaal van ThePhoneLab is wel een park te vinden. Het bekendste park is toch wel het Vondelpark.

Foto's van The PhoneLab Amsterdam De Pijp

The PhoneLab Amsterdam De Pijp image 1
The PhoneLab Amsterdam De Pijp image 2

Zoek een bedrijf in Noordwijk:

Adres
Van Woustraat 190
1073 LZ  Amsterdam
Telefoon
020 737 32 31
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over The PhoneLab Amsterdam De Pijp. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map