Lichte regen6.2 ℃

Yada Yada Market in Zaandam

Bezoekadres:

Yada Yada Market

Grote Hulzen 42
1505RH Zaandam
+31611104804
ronald@yadayadamarket.nl
http://www.yadayadamarket.nl

Yada Yada Market

the eating drinking laughing loving tasting talking shopping browsing cheerful chilling place! Gratis entree en parkeren

Foto's van Yada Yada Market

Yada Yada Market image 1
Yada Yada Market image 2
Yada Yada Market image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.9

9 Beoordelingen


MaggieJiaozi
04-04-2017

Review:
Bent u op zoek naar huiselijke gezelligheid of een mogelijkheid om met het hele gezin te gaan eten, zonder dat de kinderen er al snel genoeg van hebben, dan is dit de plaats om naar toe te gaan.

Ook erg goed om samen met je vrienden, collega's, je date enzovoorts naar toe te gaan om je te ontspannen, nieuwe mensen te leren kennen en een feestje te vieren. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en soms zelfs live muziek.


Gideon Sanders
31-03-2017

Review:
Eerste indruk, een gezellige plek om in het weekend te kunnen relaxen komen onder het genot van een hapje en een drankje bij de diverse foodstands. Service is goed. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, een enkel product iets aan de dure kant, maar desalniettemin zeker niet onsmakelijk. Een aanrader voor Zaandam en omstreken voor heerlijke steak, Italiaanse gerechten, sushi, hamburgers en meer!!!

Geef je beoordeling over Yada Yada Market. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map