Zeer lichte bewolking18.9 ℃

Zip Holland B.V. in Den Haag

Zip Holland B.V.

DE ZIPLINE OP DE PIER IN SCHEVENINGEN; OFFICIEEL GEOPEND SINDS APRIL 2017.

Het is de meest unieke Zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).

FOTO’S: Uiteraard kunnen we ook foto’s maken van je Zip Ride; met een professionele camera met telelens maken we foto’s vanaf het aankomstplatform. Er wordt een serie geschoten van de hele ride totdat je weer veilig en met beide benen op het aankomstplatform staat. Je krijgt de foto’s mee op een SD kaartje. De prijs voor een foto rapportage is €15.-LOCATIE: De Pier in Scheveningen is een bijzondere locatie met veel horeca en andere activiteiten. Zo is er ook de enige Bungy Jump van de Benelux en is er een indoor Bounce en Funpark voor de kleintjes. Check de website van De Pier voor meer informatie.

Prijzen:
Zip Ride Volwassenen; €35.-
Zip Ride Kids

Foto's van Zip Holland B.V.

Zip Holland B.V. image 1
Zip Holland B.V. image 2
Zip Holland B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Noordwijk:

Adres
Strandweg 150
2586 JW  Den Haag
Telefoon
070-2211521
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zip Holland B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map